Advent of Code 2018

Vreti sa intrati in atmosfera Craciunului imbunatatindu-va competentele de programator si castigand in acelasi timp premii cool?

Participati la concursul Advent of Code inscriindu-va in leaderboard-ul Caphyon!

Concurs

Ce este Advent of Code?

Advent of Code este un set de fun programming puzzles, cu tematica de Craciun, lansat cate unul pe zi, timp de 25 de zile, incepand pe 1 Decembrie. Fiecare puzzle este mic, facut sa nu ia mai mult de 1-2 ore pentru a-l rezolva. Le poti face pentru distractie, pentru a castiga (exista punctaj si clasament) sau pentru a invata ceva nou.

Citeste mai multe despre concurs si uita-te peste problemele anilor trecuti.

Ce legatura are Caphyon?

Pur si simplu ca fani ai acestui concurs din anii precedenti, am decis sa il promovam si sa incurajam participarea programatorilor Craioveni; anul acesta oferind si niste premii substantiale. Am creat un leaderboard privat Caphyon unde va invitam sa concurati. Ne puteti intalni acolo - dupa cum spuneam si noi suntem incantati de acest concurs :)

Cum participi?

  1. Creezi un public repository pentru solutii pe GitHub
  2. Log-in pe situl Advent of Code (poti folosi contul GitHub sau Google)
  3. Join Leaderboard-ul Caphyon folosind codul: 369748-0d247fd4

Puteti oricand sa accesati clasamentul aici.

Premiile se vor acorda dupa terminarea concursului (Ianuarie 2019), in functie de clasamentul de pe leaderboard-ul Caphyon, luand in consideratie verificarea autenticitatii si originalitatii solutiilor de pe repo-ul GitHub public.

Mult success!

Advent of Code 2018 Meetup

Afla mai multe despre experienta AoC din acest an, in urmatorul blog post

Cata

Categorii: Concurs
Postat: Marti - 27 Noiembrie 2018