Anulare Summer Internships 2020 (COVID-19)

TL;DR

Avand in vedere evolutia COVID-19 nu anticipam o schimbare in lunile urmatoare (vara-toamna) si am decis ca cel mai prudent lucru este sa anulam programul de Internship de anul acesta. Multumim tuturor studentilor care au ales sa invete in echipa CAPHYON si ii asteptam cu drag in 2021.

Cum am ajuns aici

12 mentori din echipele CAPHYON au avut planuri mari pentru vara asta: sa lucreze impreuna cu 15 studenti deosebiti la niste proiecte noi interesante.

  • Fullstack Web Development – 4 studenti
  • C++ / C# Modern Windows Development – 4 studenti
  • C# ASP.NET Fullstack Development – 1 student
  • Solution Engineer – 2 studenti
  • Digital Marketing – 4 studenti

In Februarie, cand am inceput noi pregatirile la programul de Internship pentru 2020, situatia COVID-19 – desi grava – parea o problema mult prea departata de Europa/Romania. Dar lucrurile s-au precipitat si in regiunea noastra, incepand cu Italia. Luna Martie ne-a gasit intr-o pandemie iar cazurile de Coronavirus au inceput sa se inmulteasca rapid si in tara noastra.

Pe 12 Martie toate echipele CAPHYON au inceput sa lucreze de acasa. Tot acolo ne gasiti si acum, la sfarsit de Mai. Prea curand noi nu schimbam nimic – cat timp nimic nu s-a schimbat in evolutia COVID-19. Vom continua sa lucram 100% remote si in lunile urmatoare. Sanatatea colegilor si a celor de langa ei (familie/prieteni) este prioritatea numarul 1 pentru noi. Asta se extinde evident si la studentii pe care ii invitam in fiecare vara la sediul nostru.

De ani de zile, Internship la CAPHYON a insemnat lucru full-time alaturi de mentorii din echipele noastre. Dobandirea de abilitati tehnice noi nu este insa suficienta pentru a intregi experienta de lucru intr-o companie de software. Pentru studentii care ne sunt colegi pe fiecare vara, o buna parte din amintirile lor de Internship sunt activitatile si interactiunile cu echipa noastra. Iar asta nu este usor de transferat “online”.

Acesta este motivul pentru care am decis sa anulam programul de Internship de anul acesta. Dorim sa oferim o experienta completa studentilor ce doresc sa inceapa o cariera in software.

Multumim celor peste 150 de studenti care au ales sa invete in echipa CAPHYON vara asta si ii asteptam cu drag in 2021. Sanatate!